CNNs streamingtjeneste lukker en måned efter lanceringen

CNNs helt nye streamingtjeneste, CNN+, lukker kun en måned efter lanceringen.

I et torsdagsmemo sagde den indkommende CNN-administrerende direktør Chris Licht, at tjenesten ville lukke i slutningen af April.

CNN + blev lanceret, da dets forælder stadig var en del af AT&T. Det kombineret med Discovery tidligere i denne måned i et nyt selskab, under Discovery CEO David Saslav, der havde sin egen vision for CNN og dets søskende.

I hans notat, Licht sagde forbrugerne ønskede “enkelhed og en all-in service” snarere end “stand-alone tilbud.”Discovery havde tidligere foreslået, at det ønskede at fusionere det nye selskabs separate streamingtjenester, som omfatter Discovery+ og HBO maks.

Licht sagde, at noget CNN+ – indhold vil afvikle på andre virksomhedsnetværk, og streamingtjenestens medarbejdere får muligheder for at ansøge om job andre steder inden for Discovery. Lederen af CNN+, Andreas Morse, forlader virksomheden.

“Selvom dagens beslutning er utrolig vanskelig, er den den rigtige for CNN’ s langsigtede succes. Det giver os mulighed for at fokusere ressourcer på de kerneprodukter, der driver vores enestående fokus: yderligere forbedring af CNNs journalistik og dets ry som en global nyhedsleder,” skrev Licht.
Under AT&T var der 100 millioner dollars i udviklingsomkostninger, og omkring 500 ansatte blev tildelt til at opbygge CNN+.

Skriv et svar