Deputies discover man with serious injuries, bound and left stranded to die

Sheriff ‘ s Office (BCSO) søger efter en mistænkt, efter at en mand blev fundet på siden af en landevej, bundet og alvorligt såret.

7: 00 fandt offeret bundet med synlige ansigts-og overkropsskader. De ringede til 911 for at rapportere det.

Da deputerede ankom, fandt de en ung mand, muligvis i 20 ‘ erne, med en tynd bygning, der var bundet og syntes at have lidt betydelige skader på hans ansigt og overkrop.

“Disse folk, der gjorde dette mod ham, synes at være meget had og vrede, der gik ind i dette forsøg på at myrde denne unge mand,” sagde sheriff Javier. “At forlade ham herude for at dø på en landevej, det er en temmelig hjerteskærende situation.”

Sheriffen siger, at det var svært at afgøre, om han var blevet stukket eller skudt, fordi hans skader var så alvorlige. Men de tror, at han måske er blevet stukket.

Han blev taget til San Antonio Military Medical Center i kritisk tilstand. Sheriffen siger, at den, der gjorde dette mod ham, havde noget had mod dette offer. Sheriffen sagde, at de mener, at offeret blev bundet og stukket, derefter efterladt for at dø alene på landevejen.

De har stadig brug for hjælp til at identificere offeret, som kun var i stand til at fortælle stedfortrædere, at hans navn kan være Jacob eller Joshua. Han er mere end sandsynligt i 20 ‘ erne, 5 fod 10 inches høj og vejer cirka 160 pund, med mørkt hår og skæg. Han har ingen identificerbare tatoveringer eller ar.

Skriv et svar