Det viste sig, at AKP kommune ikke havde betalt sin gæld i 6 måneder. Borgmesteren sagde, at anklager Sayan IMM skulle tage et eksempel

“Vi sælger det billigste brød i Tyrkiet,” sagde anklager Sayan, borgmesteren for en Kurr-Kurr fra AKP, og bad IMM om at tage et eksempel på sig selv. Kommunen til en Korrr med AKP stoppede salget på offentlige brødkiosker efter ferien.

Mens der ikke er solgt noget brød på nogen offentlig brødkiosk i en Kr.Kr. i 10 dage, er der ikke modtaget nogen forklaring fra kommunen om situationen.

“HANS JOB ER IKKE AT VÆRE BORGMESTER, MEN AT LAVE EN FORESTILLING”
CHP a Urr-Provinsformand Nihat Aslan noterede sig følgende:
“AKP borgmester anklager Sayan, i stedet for en Kolerr Kolerma problemer, er involveret i den generelle politik næsten hver dag som en trold på sociale medier og angriber alle. Det eneste job for denne person, der ikke har nogen tjeneste på vegne af en Kurr, er at lave en forestilling på sociale medier.

I en Kurr, hvor det såkaldte billigste brød i Tyrkiet sælges, har folkets brødbageri ikke arbejdet i 10 dage, og der er ikke noget brødsalg i kiosker. Ligesom AKP-regeringen ikke kan regere Tyrkiet, kan AKP-præsidenten ikke længere regere en korr -“

Skriv et svar