FAA tager skylden, undskylder for fejlkommunikation, der førte til evakuering af Us Capitol

Federal Aviation Administration har officielt taget skylden for den fejlkommunikation, der førte til U. S. Capitol evakuering tidligere på ugen.

Capitol blev evakueret onsdag aften, efter at politiet blev fanget af vagt af et fly med faldskærmsudspringere til en militær Appreciation Night-begivenhed for Baseballkampen.

FAA ejede op til manglen på en heads up fredag i en erklæring, der lyder som følger:

“FAA’ s første gennemgang af omstændighederne omkring onsdag aften faldskærmsdemonstration af den amerikanske hær Golden Knights på Nationals Park viste, at vi ikke gav forudgående meddelelse om denne begivenhed til US Capitol Police. Vi beklager dybt, at vi har bidraget til en forebyggende evakuering af Capitol-komplekset og undskylder for den forstyrrelse og frygt, som dem, der arbejder der, oplever.

Vi værdsætter vores partnerskab med Us Capitol Police og andre retshåndhævende myndigheder, og vi tager øjeblikkelige skridt for at sikre, at vi altid koordinerer i god tid med andre agenturer for at undgå forvirring over fremtidige luftfartshændelser i USA.

FAA fortsætter med at gennemgå alle aspekter af denne hændelse, og vi vil samarbejde med vores partnere inden for retshåndhævelse og på Capitol Hill for at dele yderligere oplysninger og tage eventuelle yderligere skridt, der er nødvendige for at forhindre, at sådanne hændelser opstår i fremtiden.”

Den amerikanske hær faldskærm Hold, bedre kendt som Golden Knights, er en demonstration og konkurrence faldskærm hold består af omkring 90 soldater. Holdet deltager i hundredvis af arrangementer årligt over hele landet.

Olivia Garvey fangede video af faldskærmsudspringere, mens han dækkede Nats-spillet.

Skriv et svar