‘Jeg er besat af sandheden’: Johnny Depp vidner mod ekskone Amber Heard

Skuespiller Johnny Depp vidnede tirsdag i sin ærekrænkelsessag mod ekskone Amber Heard.

“Jeg er besat af sandheden,” sagde Depp. “Så i dag er faktisk min første mulighed for, at jeg har været i stand til at tale om denne sag.”Fra vidnestanden kaldte Depp Heards beskyldninger om vold i hjemmet mod ham var foruroligende, afskyelige og “ikke baseret på nogen sandhedsart.”

“Intet af den slags er nogensinde sket, “sagde Depp i retten tirsdag og tilføjede:” aldrig har jeg selv nået det punkt at slå Fru Heard på nogen måde. Jeg har heller aldrig slået nogen kvinde i mit liv.”
Depp har sagsøgt Heard for $ 50 millioner over beskyldninger, der blev hørt om vold i hjemmet, da hun skrev et meningsstykke fra 2018 i USA ‘ s Post om at være en overlevende af vold i hjemmet.

Uge to af retssagen begyndte mandag morgen. Vidner, der er indkaldt af Depps advokater, har inkluderet familie, venner og medicinske fagfolk. Indtil videre har juryen hørt vidneudsagn fra:

Depps ældre søster, Christi Dembro
En tidligere personlig assistent til Heard, Kate James
Depps læge
Depps barndomsven, Isaac Baruch
Laurel Anderson, parrets terapeut
Depps læge, David Kipper
Deborah Lloyd, Depps tidligere sygeplejerske
Depp hentydede til faldet fra nåde, som hans karriere har taget, siden Heards beskyldninger blev bragt til live. Den tidligere “Pirates of the Caribbean” – stjerne sagde, “det har været seks års prøvetider. Det er meget mærkeligt, når du en dag er Cinderella, så at sige, og så om 0,6 sekunder er du Kvasimodo.”

Depp gik i detaljer om sin bekymrende barndom og beskrev fysisk misbrug fra sin mor som “konstant” i form af kastede askebægre eller højhælede sko eller en telefon, der blev brugt til at slå ham.

Både Depp og Heard forventedes at vidne i retssagen sammen med skuespillerne Paul Bettany, James Franco og tech-iværksætter Elon Musk.

Ifølge en kilde tæt på Depps hold vil den tidligere Pirates of the Caribbean-stjerne aflægge ed og vidne på egne vegne tirsdag.

Forsøget forventes at vare i mere end en måned og starter klokken 10 hver dag og løber mandag igennem

Skriv et svar