Johnny Depps vidnesbyrd om genoptagelse i ærekrænkelsesret mod ekskone Amber Heard

County, Va. Johnny Depp forventes at fortsætte sit vidnesbyrd torsdag i ærekrænkelsessagen mod sin ekskone Amber Heard.

“Pirates of the Caribbean” – skuespilleren tog standpunktet i et Fairfaks Amt, Virginia retssal tirsdag for første gang siden retssagen begyndte, og han fortsatte sit vidnesbyrd onsdag. Depp har sagsøgt ekskone Heard for $50 millioner over beskyldninger, der blev hørt om vold i hjemmet, da hun skrev et meningsstykke fra 2018 i USA ‘ s Post om at være en overlevende af vold i hjemmet. Depp fortalte retssalen, at beskyldninger om misbrug vendte ham fra “Askepot til Kvasimodo” i offentlighedens øjne.

I løbet af sin anden vidnesbyrdsdag, Depp siger, at hans ekskone skældte og angreb ham konstant under deres kortvarige ægteskab. Heard har beskyldt Depp for fysisk og seksuelt overfald af hende ved flere lejligheder. Depp har ikke behandlet disse beskyldninger i detaljer, ud over at afvise dem på tirsdag som falske og afskyelige.

“Jeg har aldrig slået en kvinde i mit liv,” sagde Depp.

Han sagde, at han hele tiden blev fortalt om, hvor forkert han var om forskellige aspekter af sit liv, herunder hans 30-årige skuespilkarriere.

“Hvorfor blev jeg? Jeg blev, antager jeg, fordi min far blev (med min mor), at jeg ikke ville mislykkes,” sagde Depp. “Jeg ville prøve at få det til at fungere. Jeg troede, jeg kunne hjælpe hende. Jeg tænkte, jeg kunne tage hende med.”Heard forventes også at vidne ved retssagen i Circuit Court sammen med skuespillerne Paul Bettany og James Franco og tech-iværksætter Elon Musk.

Forsøget forventes at vare i mere end en måned og starter klokken 10 hver dag og løber mandag til torsdag. Retssagen afholdes i County, fordi Heards advokater havde forsøgt at få sagen prøvet i Californien, hvor skuespillerne bor. Men en dommer besluttede, at Depp var inden for hans ret til at anlægge sagen i Virginia, fordi den amerikanske posts computerservere til sin onlineudgave er placeret i amtet. Depps advokater har sagt, at de bragte sagen i Virginia delvis, fordi lovene her er mere gunstige for deres sag.

Skriv et svar