Milliardær tager million-dollar tab efter selskabets aktier springet

Ackman likviderede et $ 1.1-væddemål på netflock onsdag, hvor han tog et tab på $400 millioner dollars, efter at selskabets aktie faldt. Årsagen til faldet skyldtes et betydeligt tab på 200.000 abonnenter.

Netfloks aktie faldt 35% onsdag, hvilket tog 50 milliarder dollars af virksomhedens værdi.

Ackmans hedgefond Pershing kvadrat Capital Management solgte de 3,1 millioner aktier, den havde købt for kun tre måneder siden — da Netfloks aktier faldt til $226,19.

Investoren havde trukket over 1 milliard dollars ind i medieselskabet i Januar. “Mens vi i lyset af de seneste begivenheder har mistet tilliden til vores evne til at forudsige virksomhedens fremtidsudsigter med en tilstrækkelig grad af sikkerhed,” skrev Ackman.

Netfleks faldt ganske kort af sine kvartalsvise forudsigelser, når det kom til abonnenter, da det havde forventet, at det beskedent ville tilføje 2.5 millioner. De største potentielle årsager til det var tabet af 700.000 abonnenter, da Netflys trak sig ud af Rusland og dets igangværende kamp for adgangskodedeling. Virksomheden har undersøgt to forskellige differentierede modeller, hvor et ekstra medlem tilføjes eller flytter kontoen til en overførselsprofil.

“En af vores erfaringer fra tidligere fejl er at handle hurtigt, når vi opdager nye oplysninger om en investering, der er uforenelig med vores oprindelige afhandling. Derfor gjorde vi det her, ” skrev Ackman.

Skriv et svar