Prof. Dr. Hasan forklarede placeringen af det pågældende jordskælv i 7 størrelser. Mens alle venter i Istanbul

Ifølge data fra Jordskælvsafdelingen i Katastrofe-og Nødstyringsafdelingen (AFAD) opstod der et jordskælv på 4,4 i Det Ægæiske Hav klokken 01:08, rapporterede DHA. Det blev meddelt, at jordskælvet, hvis epicenter er Cesme-distriktet Ismir, var 7,27 kilometer dybt. Direktør for DEU Daum Prof. Dr. Hasan s.

Dr. Hasan s, ” ifølge oplysningerne i de historiske jordskælvskataloger i denne region opstod et jordskælv på op til 7,3 styrke den 4.April 1881. I dette jordskælv blev Chios og bosættelserne Cesme og Alacati rystet med en styrke på 9. Der har været mange tab af liv og ejendom. En væsentlig del af bygningerne blev ødelagt, og resten blev beskadiget. Både på øen Chios og på halvøen Cesme gik et stort antal liv og ejendom tabt, og der var også en tsunami,”sagde han.

Ifølge de fokale mekanisme løsninger af dagens jordskælv, der fandt sted ud for Cesme og i den sydøstlige del af Chios, det var forårsaget af en undersøisk fejl, sagde Prof. Dr. “I denne region, der er fejl, der strækker sig fra Det Ægæiske Hav til landet i retning af både den Kriste prisme halvøen og Chios. I henhold til længderne af disse fejl varierer de største jordskælv, de kan producere i fremtiden, fra 6, 5 til 7, 3,”sagde han. Dec sagde, at de største jordskælv, de kan producere i fremtiden, er mellem 6,5 og 7,3.

Professor Dr. S, Cesme-Alacati Karaburun Urla Seferihisar med halvøen og de omkringliggende bosættelser til bygningsmassen med hensyn til analyse af strukturer mod jordskælv og det ødelæggende tsunami-farepotentiale i niveauet for modstandsmåling skal udføres på Cesme-halvøen, sagde han.

Skriv et svar