Trump støtter republikanske kandidater forud for konkurrencedygtig Ohio primær

Tidligere præsident Donald Trumps rally i Ohio lørdag tiltrak en skare af lidenskabelige tilhængere fra hele det centrale Ohio og over hele USA.

Hundredvis af mennesker ventede i seks timer eller mere i en linje, der strakte sig over Fairgrounds, før Trump talte.

Ohio-tilhængere fortalte, at de kom lokalt fra amterne Franklin, Clinton og Clinton. Andre deltagere sagde, at de rejste fra Californien, Indiana, Kentucky, Florida og Connecticut. Nogle sagde, at rejsende uden for staten sagde, at de ankom så tidligt som tirsdag og tilbragte nætter med at sove i deres biler.

Trumps rally fremhævede hans påtegninger af en række kandidater i det kommende Ohio primærvalg, herunder JD Vance for det amerikanske Senat, Mike Carey for Kongressen og Frank LaRose for statssekretær. Libby Depiero fra Connecticut sagde, at Trumps påtegninger har påvirket hendes stemmebeslutninger.

“Enhver, han støtter, bare republikansk hele linjen,” sagde Depiero. “Du gør hvad han siger, fordi han altid har været spot on.”

Andra” Bull Horn Betty ” fra Florida sagde, at de Trump-støttede Ohio-kandidater skulle have betydning for folk uden for staten. Columbus sagde, at Trumps Segl for valggodkendelse betyder mindre for hende.

“Jeg vil se på, hvem han måske støtter, men jeg er (her) for ham,” sagde Reid

Skriv et svar