Tvangsauktioner er begyndt at blive sendt! Hvis du har en gæld, skal du tjekke det ud med det samme…

Afskærmning kan defineres som en retsakt, der opstår som følge af udestående gæld til en person eller organisation. Det anbefales, at du foretager afskærmningsundersøgelsen regelmæssigt, hvis du har en gæld, der er under lovlig opfølgning. På denne måde er det hurtigt og nemt for dig at få oplysninger om afsluttede eller igangværende beslutninger om dig.

HVORDAN GENNEMFØRES AFSKÆRMNINGSUNDERSØGELSEN?

For at foretage en undersøgelse gennem det nationale retlige netværksprojekt (UYAP) skal du gå til meddelelsesafsnittet på din telefon.C. Det er nok at indtaste identifikationsnummer og filnummer og sende en SMS til 4060. På denne måde er det nødvendigt at registrere sig hos UYAP-systemet for at foretage en afskærmningsundersøgelse. Derefter opkræves brugeren $ 1,5 for hver forespørgsel, der udføres, inklusive skatter. Denne service tilbydes udelukkende til Turkcell, Vodafone og Turk Telekom brugere.

Den anden måde er at foretage en afskærmning undersøgelse gennem e-forvaltning. Til dette, T. C. Det er nok at logge ind på systemet med identifikationsnummeret og e-regeringsadgangskoden og Dec den tilsvarende side fra søgefeltet. Hvis det er første gang at logge ind på e-regeringen, kan den første adgangskode fås fra PTT-filialer. Jul. Afkriminaliseringsundersøgelsesprocessen kan udføres ved at logge ind på afsnittet “Sagsfilundersøgelse” via søgefeltet på siden.

HVAD ER E-AFSKÆRMNING UNDERSØGELSE?

E-lien, defineret som elektronisk lien, bruges til at identificere låntagernes pant i elektronisk form. E-lien kan anvendes på løn og fast ejendom. E-lien-undersøgelse kan også let udføres gennem e-regeringen. T. C. identifikationsnummer, og e-forvaltning to muligheder efter at have logget ind på systemet med en adgangskode via e-lien-forespørgsel kan du: til din bankkonto i dine e-lien-forespørgsler, søgefelt “der anvendes på den elektroniske lien-og bankkontoforespørgsel” dine værktøjer til e-tvangsauktioner til afhøring, “som anvendes på køretøjerne elektronisk Lien-forespørgsel”, du kan udføre dit spørgsmål ved at skrive over den relevante fane.

HVAD ER GÆLDEN DÆKKET AF E-LIEN?

Afskærmningsforespørgsler foretaget via e-forvaltning dækker kun Finansministeriet. For at finde ud af status for din e-lien gæld, skal du først have en gæld til et statsligt organ. Gæld under e-lien-systemet:

Skriv et svar