Video viser Mike Tyson stansning et flyselskab passager

SAN FRANCISCO (AP) — myndighederne undersøgte torsdag en hændelse, hvor den tidligere tungvægtsmester Mike Tyson blev optaget på video, der slog en førsteklasses passager ombord på et fly i San Francisco International Airport.

Videoen viser, at Tyson læner sig bag på sit sæde gentagne gange slår den uidentificerede mand i hovedet og trækker blod. Optagelserne blev først delt af TMS, som sagde, at det blev optaget på et Jetblåt fly på vej til Florida.

“Desværre havde Mr. Tyson en hændelse på en flyvning med en aggressiv passager, der begyndte at chikanere ham og kastede en vandflaske på ham, mens han var i sit sæde,” sagde repræsentanter for Tyson i en e-mail til Associated Press.
Før den fysiske skænderi ses manden på videoen, der står over Tysons sæde, vinker med armene og taler animeret, mens den tidligere bokser sidder stille.

San Francisco-politiet reagerede onsdag omkring 10 pm på en” fysisk skænderi ” på et fly i lufthavnens indenrigsterminal, sagde embedsmænd.

“Officerer ankom og tilbageholdt to emner, der blev antaget at være involveret i hændelsen. Et emne blev behandlet på stedet for ikke-livstruende skader. Dette emne gav minimale detaljer om hændelsen og nægtede at samarbejde yderligere med politiets efterforskning,” sagde politiet i en erklæring torsdag.

Begge blev frigivet i afventning af yderligere undersøgelse, sagde erklæringen.

En anden passager på flyvningen, Sarah Burchfield, sagde, at hun så den mand, der Tyson slog på en lufthavn bar tidligere optræder højt og stridbar.

“Da jeg gik ombord på flyet, tænkte jeg,” Åh nej, den berusede fyr er på vores fly, ” sagde Burchfield til SFGate.

Burchfield sagde, da hun gik ombord, at hun passerede Tysons sæde i flyets første klassesektion.

“Den krigsførende fyr sad lige bag ham, og jeg så, at de interagerede,” sagde hun. Kort tid senere, hun hørte konfrontationen i første klasse, hun sagde.

San Francisco-politiet sagde, at videoen er blevet delt med San Mateo County Sheriff ‘ s Office, som har jurisdiktion over lufthavnen.

Sheriffens embedsmænd sagde ” Vi frigiver ikke oplysninger om hændelsen, fordi det er en aktiv efterforskning.”

JetBlue svarede ikke straks på en e-mail, der søgte yderligere detaljer.

Siden Tyson, 55, trak sig tilbage fra boksning, han har arbejdet som skuespiller, podcaster og cannabis-iværksætter. Han var i San Francisco til den årlige 420 cannabis festival i Golden Gate Park, hvor han promoverede sit cannabismærke Tyson 2.0, rapporterede SFGate.

Tyson blev den yngste tungvægtsmester i historien i 1987 i en alder af 20 år. I løbet af sin karriere havde han 50 sejre, 44 af dem ved knockout.

I 1990 ‘ erne tjente Tyson tre års fængsel efter at være blevet dømt for voldtægt. Han har fastholdt sin uskyld i denne sag.

Tyson blev kort udelukket fra boksning efter berygtet at have bidt en del af Evander Holyfields øre under en kamp i 1997.

Skriv et svar