Cirkus Du Soleil bringer’ Alegria ’til Portland i sommer:’ det er som at se et nyt produkt’

PORTLAND, Ore. – Cirkus du Soleils ‘Alegria’ vender tilbage i sommer, forestillet sig igen i et nyt lys.

Udstillingen samler 113 personer fra 25 forskellige nationaliteter under den store top på Portland Messecenter. Alegria er unægtelig den mest ikoniske cirkus Du Soleil produktion. Første premiere i 1994, fanfavoritten er blevet forestillet i et nyt lys.

“Vi er cirkus Du Soleil. Vi kopierer ikke. Og vi kan godt lide at være kreative. Så vi tog den kreative udfordring at gense serien. Så vi bragte en ny skabere, der hver bragte deres egen fortolkning af, hvad Alegria er,” sagde Francis Jalbert, senior publicist for forestillingen.

“Så hvis du har set forestillingen før, vil du genkende nogle af melodierne nogle af de akrobatiske elementer, men alt er blevet bragt op til, hvad cirkus Du Soleil er blevet 25 år senere,” fortsatte Jalbert.

Historien følger et kongerige, der har mistet sin Konge, og magtkampen mellem den gamle orden og en ny bevægelse.

“I sidste ende lever de alle i harmoni. Så det er, det er en smuk historie, der stadig er relevant i dag om et sammenstød mellem generationer,” sagde Jalbert.

Scenografien er anderledes. Akrobatik er mere fantastisk, anderledes samt det er som at se en ny produktion, der har fornemmelsen og essensen af den oprindelige Vis.
De siger, at dette er det perfekte program at bringe tilbage, da begrænsningerne mindskes midt i pandemien, fordi det har alle de elementer, folk elsker ved cirkus Du Soleil – et uforglemmeligt soundtrack, spændende akrobatik, surrealistiske kostumer, livlige sæt, og legende humor.

“Jeg tror, at folk har brug for dette, fordi vi alle har været hjemme hos os, som vi gør lige nu, men vi har alle været hjemme hos os, ikke forbundet med mennesker. Så for at gå sammen, se en oplevelse at komme sammen, at være i kunst, andre mennesker, gøre fantastiske ting live, ikke gennem en videoskærm. Jeg tror, det har endnu mere magt end før,” sagde Jalbert.

Alegria By cirkus Du Soleil er under den store top på Portland Messecenter den 16. juni til 17. Juli. Billetter er til salg nu. Klik her for mere information!

Skriv et svar